2022-02-25 07:37:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Válaszút elé állíthat ma a sors, s bizony nem könnyű meghozni a döntést

Napi horoszkóp február 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Neptunusz fényszöge hat ránk ezen a napon, ami lágyítja a Kos tüzes energiáit. Lágyabb, sőt már-már szentimentális lehetsz, amivel zavarba ejted a környezetében élőket. Fejezd ki a szeretetedet!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szokásosnál is nyitottabb vagy a művészetekre, a szépségre, az esztétikumra, ma szívesen rendezgeted az otthonodat, vagy készítesz egy nemcsak ízletes, hanem nagyon látványos vacsorát. A figyelmességeivel leveszed a lábáról a párodat. Ha szingli vagy, ma nagyon jó érzékkel választod ki, hogy kivel is kellene megismerkednek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Válaszút elé állíthat ma a sors, s bizony nem könnyű meghozni a döntést. De nem is kell elhamarkodnod. Kérj haladékot, amíg lehet, és beszéld meg egy jó barátoddal, hogy mit is kéne választanod. De lehet, hogy a kétségeid maguktól eloszlanak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy hiszed, az érzelmeid mostanában rossz irányba vittek, ezért mostantól már csak az értelmedre akarsz hagyatkozni. Pedig a megoldás valahol a kettő között lenne igazából. Az érvek nem tudják a lélek mélységeit megragadni. Azt csak megérezni lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Általában nem szeretsz semmit sem halogatni, ma mégis félre kell tenned bizonyos dolgokat. A legideálisabb esetben azért, mert kivettél egy nap szabadságot. Ám lehet, hogy más miatt van megkötve a kezed. Talán épp a döntéshozó hiányzik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kedvességeddel mindig is jobban le tudtad venni az embereket a lábáról, mint az akaratossággal. Ez bizony ma sincsen másként. Ha azt látod, hogy a haragoddal semmit nem érsz el, próbáld ugyanazt kérve.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge miatt ma igazán jól érzed magad. Bár a Mérleg egyébként is fogékony minden finomságra, érzékeny rezdülésre, ma még inkább rá tudsz hangolódni mások lelkivilágára. Ideális nap komoly beszélgetésekre!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Neked híresen jó a taktikai érzéked. Ma szükséged is lesz erre, hiszen a munkahelyeden muszáj lesz részt venned egy döntési folyamatban, és nagyon nem mindegy, hogy mit mondasz. Az is lehet, hogy egy kényes családi ügyet kell fel- vagy megoldanod. A szavaiddal épp annyit használhatsz, mint árthatsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te békés, optimista természetű vagy. E jótékony derűnek köszönhető, hogy a mai napon sem tudnak kihozni a sodrodból. Pedig valaki nagyon is próbálkozik. Nem ér célt, mert a jókedvedről lepattan minden sértés.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Könnyedén bele tudod magad élni mások helyzetébe, ami miatt ma szomorkodásra számíthatsz. Próbáld meg kissé távolságtartóan szemlélni a dolgokat, különösen, ha a munkádból adódóan kell szembenézned másnak a gondjaival. Muszáj védened magadat is!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem rég vagytok együtt, akkor a párod ma neked szegezheti a nagy kérdést: összekötitek-e az életeteket? Ha a válaszod egyértelműen nem, akkor jobb, ha nem is raboljátok tovább egymás idejét. Ha csak egy kicsit is hezitálsz, akkor már inkább az igen mellett dönts!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge miatt ez a nap tökéletes a romantikára! Ha már régóta van párja, most akkor is érdemes nagy hangsúlyt fektetni a körítésre, és arra, hogy újra elcsábítsa a másikat!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: